Ilmoittautuminen ja ohjeita

Kaikki pienryhmä-tunnit löydät nettiajanvarauksesta(linkki vasemmalla), jonka kautta voit ilmoittautua tunneille ja kursseille. Samalta sivustolta löydät myös tarkemmat kuvaukset joka tunnista.
HUOM! Ilmoittautuminen on sitova!
Jos olet varannut paikan tunnille, olet velvollinen peruuttamaan tunnin viim. 24h ennen kyseistä tuntia, jotta voimme tarjota paikkaasi seuraavalle. Peruuttamattomista tunneista tai liian myöhään peruutetuista tunneista veloitamme normaalin käyntikerran hinnan.
Voit varata paikan tunnille netti ajanvarauksen kautta viimeistään 4h ennen kyseistä tuntia tai kysellä viime hetken paikka tilannetta Hannalta, 050 4908545.

Keväällä 2020 tarjoamme mm. seuraavia pienryhmä- tunteja, joille olet tervetullut ilman aiempaa kokemusta tunneistamme: Voimakas core, Barre, Hyvinvoivat alaraajat ja Vahvat jalkaterät. Tunneille mahtuu mukaan max. 6hlö, joten varaathan paikkasi ajoissa.

Kehonhallinta ja Spiraalistabilaatio- tunnit ovat jatkuvasti pyöriviä tunteja. Tunneille otetaan maksimissaan 6hlöä. Jos haluat mukaan näille vakkaritunneille, tule ensin alkeiskurssille tai varaa aika yksilöohjaukseen.

Teema- kurssit ovat neljän kerran kursseja, esim. Selkä kuntoon- kurssi. Ilmoittautumalla kurssille sitoudut osallistumaan kaikkiin neljään kertaan ja maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan ennen ensimmäistä kertaa sähköpostiin lähetettävällä laskulla. Näytä kuittikopio/ screenshot maksusta, kun tulet kurssille.

Saat aina sähköpostilla vahvistuksen/muistutuksen varauksestasi.

Tullessasi tunnille pukeudu joustaviin vaatteisiin ja puhtaisiin
sukkiin. Vältä voimakkaiden hajusteiden käyttöä. Ota mukaasi pieni käsipyyhe. Harjoittelemme ilman kenkiä.

Vision pienryhmä tuntien välillä on 15 minuutin
tauko pukeutumista ja siirtymistä varten. Ethän tule pukutilaan
ennen edellisen tunnin päättymistä.


HINNASTO

Teema- kurssit (4x 1h ohjattu pienryhmä+ kotiharjoitteluohjeet)

80e/ hlö/ kurssi

Pienryhmätunnit:

60min: 18e / hlö tai 5x kortti 80e(voim. 2kk)

90min: 30e/ hlö

Kehonhallinnan yksilöohjaus (sis. video ohjeet)

70e/h