Yhteistyökumppanina Lasten Kesä Ry

Voitte olla peruskoulun luokka etsimässä leirikoulupaikkaa, tai vaikkapa yksityinen lastensuojelulaitos, joka kaipaa vuosisuunnitelmaan uudenlaista sisältöä. Me järjestämme porukallenne ikimuistoisen reissun kuljetuksista lähtien, avaimet käteen periaatteella jos näin toivotte. Haluamme antaa myös mukana oleville aikuisille mahdollisuuden nauttia ajasta ja rentoutua, leiri-isäntä tai -emäntä vastaa viihtymisestänne koko leirin ajan. Ohjelmapalvelumme on saatavilla juuri siellä missä te vietätte leiriänne, me tulemme tarvittaessa teidän luoksenne.

 

Visioleiri suunnitellaan aina sisällöltään ja puitteiltaan kohderyhmän tarpeiden ja tavoitteiden mukaiseksi. Lähtökohtana toiminnalle ovat turvallisuus, yhdessä vietetty laadukas aika ja tekeminen. Monipuoliset harrastemahdollisuudet eri liikuntalajeista käsitöihin ja vaikkapa itsensä ilmaisu teatterin tai musiikin kautta luovat mahdollisuuden positiivisiin onnistumisen elämyksiin. Päivän touhujen päätteeksi maistuvat löylyt rantasaunassa, pulahdus virkistävään veteen ja rauhoittuminen iltanuotiolla vaikkapa lettuja mutustellen ja onnistunutta päivää muistellen.

 

Olemme tehneet leirikouluyhteistyötä Lasten Kesä ry:n kanssa vuodesta 2009 ja yhdessä järjestäneet kymmeniä onnistuneita ja kiiteltyjä leirejä Hauhon Lomakeskuksessa (www.lastenkesa.fi)