Teemapäivät

Teemapäivät ovat kaikille avoimia ´minikursseja´, joissa perehdytään kyseiseen aihealueeseen teorian ja liikeharjoitteiden tiimoilta. Teemapäivät eivät vaadi aikaisempaa osallistumista Vision pienryhmiin.

SPIRAL STABILIZATION (SPS) la 10.3 klo 10-12.00

Tässä teemapäivässä keskitytään hallitsemaan koko kehoa spiraalimaisten lihasketjujen aktivoimisen avulla ja opetellaan pitkittäisten selän ojentajalihasten aktiivista rentoutusta. Välineenä käytämme SPS- metodiin suunniteltuja vastuskuminauhoja. Harjoitteet tehdään pääosin seisten, mutta teemapäivän alussa ja/tai selkäkivuista kärsiville on runsaasti harjoitteita myös istuen suoritettaviksi.

Spiraalistabilaatio (SPS) on tsekkiläisen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistuneen lääkärin Richard Smišekin kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä. Se on osoittautunut tehokkaaksi erilaisten selkäkipujen ja -sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa sekä selän toiminnallisuuden parantamisessa. SPS- metodi on viime vuosina saanut laajaa arvostusta kansainvälisesti ja onkin nyt suosittu harjoittelu- ja terapiamuoto eri puolilla maailmaa.

Hinta 40e/ hlö

Ilmoittaudu Hannalle 7.3. mennessä emaililla: hanna.kolari@visioliikunta.fi tai puhelimitse: 050 490 8545

TERVE SELKÄ (tulossa keväällä 2018)

Terve Selkä- teema päivässä saat työkaluja oikeaoppiseen seisomisryhtiin, selkäkipujen
ennaltaehkäisyyn ja –hoitoon. Päivän aikana harjoitellaan erilaisia pilatesmetodiin ja faskialinjaharjoitteluun pohjautuvia selän hallinta- ja liikkuvuusharjoitteita, ja rentoutetaan jännittyneitä pinnallisia lihaksia. Tunti on hitaasti etenevä ja liikkeet tehdään tarkasti.

Hinta 40e/ hlö

Ilmoittaudu Hannalle XX.XX mennessä emaililla: hanna.kolari@visioliikunta.fi tai puhelimitse: 050 4908545