Teemapäivät

Teemapäivät ovat kaikille avoimia ´minikursseja´, joissa perehdytään kyseiseen aihealueeseen teorian ja liikeharjoitteiden tiimoilta. Teemapäivät eivät vaadi aikaisempaa osallistumista Vision pienryhmiin.

KEHONHALLINTA PERUSKURSSI la 12.1.2019 klo 9- 11.00

Peruskurssi antaa valmiuksia ymmärtää oman kehon toimintaa, ja opastaa liikkeisiin, jotka auttavat kehon oikeanlaisen ryhdin löytämisessä, kireiden lihasten rentouttamisessa sekä kehoa kannattavien lihasten vahvistamisessa. Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Mukaan mahtuu max. 6hlö

Peruskurssin käytyäsi omaat valmiudet jatkaa Kehonhallinta-tunneille.

Hinta 35e/ hlö

Ilmoittaudu Hannalle 10.1.19 mennessä emaililla: hanna.kolari@visioliikunta.fi tai puhelimitse: 050 4908545.

HYVINVOIVAT JALKATERÄT to 31.1.2019 klo 18- 19.30

Jalkaterä ja nilkka ovat osa kehon monipuolista iskunvaimennusjärjestelmää, joka suojaa kehoa ja alaraajan niveliä liialliselta kuormitukselta. Jalkaterät ovat siis seisomisen, kävelyn ja juoksemisen perusta. Kun jalkaterä toimii optimaalisesti, se on kivuton, vakaa ja joustava.

Tässä teemapäivässä keskitymme hoivaamaan jalkateriä sekä säären ja pohkeen alueita.
Voimistamme jalkaterän ja pohkeen lihaksistoa, mobilisoimme ja venytämme kalvolinjoja sekä saat kotiharjoittelu ohjeet helpottaaksesi vaivasenluu ongelmia ja plantaarifaskiitti oireita.

Hinta 30e/ hlö

Ilmoittaudu Hannalle ti 29.1.19 mennessä emaililla: hanna.kolari@visioliikunta.fi tai puhelimitse: 050 4908545.


KEHONHUOLTO la 16.2.2019 klo 12.30-14.30

Tämä on kehoa huoltava, rentouttava ja ryhtiä avaava teemapäivä.

Teemapäivässä venytellään, rullaillaan ja tehdään liikkuvuutta parantavia dynaamisia harjoitteita. Tunnilla pyritään nivelten liikeratojen parantamiseen, lihaskireyksien vähentämiseen, ja lihasten palautumisen nopeuttamiseen. Liikkeet tehdään huolellisesti omaa kehoa kuunnellen ja hengitysrytmiä myötäillen.
Kehonhuolto- teemapäivä sopii kaiken kuntoisille niin palauttavaksi harjoitteeksi kuin esim. istumatyötä tekeville hartialinjaa rentouttavaksi tunniksi.

Hinta: 35e/hlö

Ilmoittaudu Hannalle to 14.2.19 mennessä emaililla: hanna.kolari@visioliikunta.fi tai puhelimitse: 050 4908545.TERVE SELKÄ (tulossa keväällä 2019)

Terve Selkä- teema päivässä saat työkaluja oikeaoppiseen seisomisryhtiin, selkäkipujen
ennaltaehkäisyyn ja –hoitoon. Päivän aikana harjoitellaan erilaisia pilatesmetodiin ja faskialinjaharjoitteluun pohjautuvia selän hallinta- ja liikkuvuusharjoitteita, ja rentoutetaan jännittyneitä pinnallisia lihaksia. Tunti on hitaasti etenevä ja liikkeet tehdään tarkasti.

Hinta 40e/ hlö

Ilmoittaudu Hannalle XX.XX mennessä emaililla: hanna.kolari@visioliikunta.fi tai puhelimitse: 050 4908545