Pienryhmät (kevät 2021)

MUISTATHAN VARATA PAIKKASI ETUKÄTEEN, SILLÄ TUNNEILLE OTETAAN MAX. 4hlö

Keväällä tarjoamme seuraavia pienryhmä- tunteja:

Kehonhuolto/ Kehonhallinta Sport keskiviikkoisin klo 18.30-19.30

Barren mukaan pääset joka toinen maanantai klo 18.30- 19.30

SPS jatko- tunti rauhoittaa kehosi sunnuntai iltaisin klo 17.30-18.30

Viikko kohtaisen tuntikalenterin löydät osoitteesta:

Teema- tunteja jatkamme taas, kun korona epidemia on rauhoittunut.

Barre

Barre on maailmalla huippusuosion saavuttanut treenimuoto eikä syyttä. Jos kaipaat monipuolista ja innostavaa treeniä, joka vahvistaa etenkin pakaroita, reisiä ja keskivartaloa, barre on sinua varten. Barre kehittää kestävyysvoimaa ja sytyttää ryhtiä kohottavat syvät lihakset.

Meillä Barre- pienryhmässä saat tunnin aikana paljon yksilöllistä ohjausta ja opit liike tekniikat nopeasti.

Syksyn aikana tarjolla myös Barre alkeet- tunteja, joissa perehdytään erityisesti tekniikkaan ja jalkaterien linjauksiin. Ensikertalaisen on hyvä aloittaa näistä tunneista.

Ilmoittaudu ja katso viikkokohtaiset ajat nettiajanvarauksesta:

www.vello.fi/visionfysioterapia

Tämä ei vaadi aiempaa kokemusta, joten rohkeasti mukaan!

Kehonhallinta Sport

Tällä tunnilla yhdistetään hyvä kehonhallinta haastavampiin lihaskuntoliikkeisiin. Tehdään monipuolisesti koko kehoa vahvistavia ja avaavia liikkeitä. Harjoitteissa vaikutteita pilateksesta, joogasta ja fascialinjaharjoitteista. Tavoitteena voimakas ja hallittu keho arkielämän haasteisiin sekä urheiluharrastuksiin.

Jos sinulla on jo perusteet hallussa lantionhallinnasta, lapatuesta ja palleahengityksestä, olet tervetullut haastamaan itseäsi lisää.

Joka toinen keskiviikko klo 18.30- 19.30

Kehonhuolto

Tässä ryhmässä tehdään helppoja kehoa vakauttavia, voimistavia ja venyttäviä liikkeitä. Tunnilla syvennetään kehon tuntemusta ja kehonhallintaa pilatesmetodiin ja faskialinjaharjoitteluun pohjautuvien liikkeiden avulla. Max. 5hlö

Tälle tunnille voit tulla ilman aikaisempaa kokemusta tunneistamme!

joka toinen keskiviikko klo 18.30- 19.30

Ilmoittaudu: www.vello.fi/visionfysioterapia

SPS (spiraalistabilaatio)

(SPS) -harjoittelussa tavoitteena on koko kehon hallittu ja yhtenäinen liikesuoritus SPS- kuminauhojen vastuksella. Harjoitteiden avulla haemme toiminnallista tasapainoa jokapäiväiseen
liikkumiseen esim. kävelyyn ja urheiluun. Harjoittelussa pidennetään vartaloa ylöspäin spiraalimaisten lihasketjujen aktivoinnin avulla, vahvistetaan syvien ja vinojen vatsalihasten
yhteistoimintaa ja pyritään rentouttamaan selän pitkiä ojentajalihaksia. Harjoittelu aktivoi myös lapaluiden toimintaa ja parantaa näin koko kehon toiminnallista tasapainoa.

Spiraalistabilaatio-harjoittelu soveltuu kaiken ikäisille lapsista vanhuksiin sekä erityisesti selkäkipuisille, työikäisille työn vastapainoksi ja urheilijoille kehonhuolto- ja hallintaharjoitteluna.

Spiraalistabilaatio (SPS) on tsekkiläisen tuki- ja liikuntaelimistön ongelmiin erikoistuneen lääkärin Richard Smišekin kehittämä kehonhallinta- ja terapiamenetelmä. Se on osoittautunut tehokkaaksi erilaisten selkäkipujen ja -sairauksien ennaltaehkäisyssä ja hoidossa sekä selän toiminnallisuuden parantamisessa. SPS- metodi on viime vuosina saanut laajaa arvostusta kansainvälisesti ja onkin nyt suosittu harjoittelu- ja terapiamuoto eri puolilla maailmaa.

Sunnuntaisin klo 17.30-18.30